facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squareYoutubegoogleinstagram
Kaş'ın En Güzel PlajlarıKaş'ın En Güzel Plajları22.02.2024 15:36:07

Kaş bölgesinde, en popüler plajlar arasında Kaputaş Plajı, Patara Plajı, Kalkan Plajı, Üçağız Plajı ve Limanağzı Plajı yer alır. Bunların yanı sıra, Kaş bölgesinde daha birçok güzel plaj bulunmaktadır. Özellikle yaz aylarında oldukça kalabalık olabilirler ancak muhteşem manzara ve temiz denizi ile gidilmesi gereken yerlerdir.

 

 

Kaputaş Plajı

 

Kaputaş Plajı, Kaş bölgesinde yer alan popüler bir plajdır. Plaj, muhteşem manzara ve temiz denizi ile ünlüdür. Plajın kumlu ve düz bir yapısı vardır ve uzun bir sahil şeridi vardır. Plajın yanı başında Kaputaş Kanyonu yer alır, bu da plajı ziyaret edenler için ekstra bir atraksiyon oluşturur.

 

 

Patara Plajı

 

Patara Plajı, Kaş bölgesinde yer alan ünlü bir plajdır. Plaj, Türkiye'nin en uzun kumsalına sahiptir ve uzunluğu 18 kilometre civarındadır. Plaj, doğal olarak oluşmuş ve çok temiz bir kumsaldır. Plajın yanı başında Patara antik kenti yer alır, bu da plajı ziyaret edenler için ekstra bir atraksiyon oluşturur. Ayrıca plajın yakınında bulunan Patara Kum Tepesi de büyüleci atmosferi ile fotoğraf tutkunları için ideal bir yerdir.

 

 

Üçağız Plajı

 

Üçağız Plajı, Kaş bölgesinde yer alan bir plajdır. Plaj, muhteşem manzara ve temiz denizi ile ünlüdür. Plaj, tepelerin eteklerinden aşağıya inen bir koyda yer alır ve koyun içinde birçok küçük ada vardır.

 

 

Limanağzı Plajı

 

Limanağzı Plajı, Kaş bölgesinde yer alan bir plajdır. Plaj, muhteşem manzara ve temiz denizi ile ünlüdür. Plaj, koyun içinde yer alır ve koyun içinde birçok küçük ada vardır.

 

 

Kalkan Plajı

 

Kalkan Plajı, Kaş bölgesinde yer alan bir plajdır. Plaj, muhteşem manzara ve temiz denizi ile ünlüdür. Plaj, koyun içinde yer alır ve koyun içinde birçok küçük ada vardır. Plajda su sporları yapmak mümkündür ve plajın çevresinde çeşitli aktiviteler düzenlenir. Plajın özellikle yaz aylarında oldukça kalabalık olduğunu unutmamak gerekir. Özellikle Kalkan plajı, güzel manzarası ve temiz denizi ile ünlüdür. Plaj, Kalkan kasabası içerisinde yer alır.

 

Kaş’ın plajlarının çoğu şehir merkezlerine yakın bölgelerde yer almaktadır. Çevrelerinde çeşitli aktiviteler yapabileceğiniz bir çok alternatif seçenek de mevcuttur. Ayrıca, yakın bölgelerinde yer alan kamp alanları, oteller ve kiralık villalarda konaklama imkanları bulabilirsiniz.

×Müşteri Temsilcileri