facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squareYoutubegoogleinstagram
Kaş Kahvaltı Mekanları | Kaş'ta KahvaltıKaş Kahvaltı Mekanları10.06.2024 15:00:00

Kaş Kahvaltı Mekanları

Kaş, muhteşem doğası, tarihi dokusu ve Akdeniz'in maviliğiyle tatilcilerin gözdesi bir belde. Kaş sadece denizi ve doğasıyla değil, aynı zamanda zengin kahvaltı seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Tatilinizi unutulmaz kılmak için, güne enfes bir kahvaltıyla başlamanın keyfi bir başka. Kaş'ta kahvaltı yapabileceğiniz her kesime uygun mekanları sizler için hazırladık:

En İyi Kaş Kahvaltı Mekanları

Bi Lokma Restaurant

Kaş'ın en popüler kahvaltı mekanlarından biri olan Bi Lokma Restaurant, muhteşem deniz manzarası eşliğinde zengin bir kahvaltı sunuyor. Yerel ürünlerle hazırlanan serpme kahvaltısı, özellikle peynir ve zeytin çeşitleriyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Adres: Hukumet Cad. No. 2 Pazar Yeri Karşısı, Kaş 07580 Türkiye

Web Sitesi: bilokma.com.tr

Oburus Momus

Vejetaryen ve vegan dostu bir kahvaltı arıyorsanız, Oburus Momus tam size göre. Doğal ve organik ürünlerle hazırlanan kahvaltıları, sağlıklı bir başlangıç yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Rahat atmosferi ile kahvaltınızı keyifle tüketebileceğiniz bir mekandır.

Adres: Adil Akba Sokak, No: 13, Çukurbağ Yarımadası, Kas, Turkey 07580

Web Sitesi: instagram.com/oburusmomus/

Cafe Corner

Kaş kahvaltı yerleri arasında bir diğer favori mekan ise Cafe Corner. Özellikle yerel lezzetlere yer verdikleri kahvaltı menüsü ile öne çıkıyorlar. Sahanda yumurta, menemen, börek ve taze sıkılmış meyve suları ile dolu bir masa sizi bekliyor.

Adres: Andifli Mahallesi, İbrahim Serin Cd., Kaş 07580 Türkiye

Web Sitesi: cafecornerkas.com

Taş Bahçe

Taş Bahçe, doğal güzellikler içinde huzurlu bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Geniş bahçesi ve doğal ortamı ile aileler için ideal bir mekan. Serpme kahvaltısı, yöresel ürünlerle dolu ve oldukça doyurucu.

Adres: Cumhuriyet Meydanı 16/A, 07580 Kaş/Antalya

Web Sitesi: instagram.com/kastasbahce

Kaş Belediyesi Aile Çay Bahçesi

Kaş merkezde bulunan Kaş belediyesine ait aile çay bahçesinde Kaş limanda sabah yürüyüşünüzü yaptıktan sonra dinlenip kahvaltınızı yapabilirsiniz. Bütçeye uygun bir fiyatlama ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan güleryüzlü personeliyle sabah akşam uğrayabileceğiniz güzel bir mekandır.

Adres: Andifli, Ortaokul Sk. No:11, 07580 Kaş/Antalya

Web Sitesi: kas.bel.tr

Kaş'ta Kahvaltı Yapmanın Keyfi

Kaş'ta kahvaltı, sadece güne başlamak için bir öğün değil, aynı zamanda bu güzel beldenin tadını çıkarmanın bir yolu. Denize nazır kahvaltı yaparken, Kaş'ın huzur verici atmosferini yaşayabilir ve güne enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında, açık havada kahvaltı keyfi, tatilinizi daha da özel kılacaktır.

Kaş Kahvaltı Yerleri

Kaş'ta kahvaltı mekanları arasından seçim yaparken dikkat edilmesi gerekenleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:

  • Özellikle yaz aylarında ve hafta sonlarında, popüler kahvaltı mekanlarında yer bulmak zor olabilir. Önceden rezervasyon yaptırmak, yer bulmanızı kolaylaştıracaktır.
  • Kahvaltı menülerini inceleyerek, damak tadınıza uygun seçeneklerin olup olmadığını kontrol edin. Yöresel lezzetler sunan mekanlar, Kaş’ın kültürel dokusunu daha iyi deneyimlemenizi sağlar.
  • Kahvaltı yaparken manzara ve atmosferin keyfini çıkarmak isteyenler için, deniz kenarındaki veya doğa içinde yer alan mekanlar ideal.

Kaş'ta Kahvaltı Yerleri İçin Öneriler

Kaş'ta kahvaltı yapabileceğiniz en iyi yerler arasında seçim yaparken, kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurun. Deniz manzaralı mekanları tercih edebilir veya doğa ile iç içe sakin bir ortam arayabilirsiniz. Her zevke uygun kahvaltı mekanları ile Kaş, güne güzel başlamanız için mükemmel bir yer.

Kaş'ın gece hayatında gidebileceğiniz mekanları görmek için Kaş Gece Hayatı yazımızı inceleyebilirsiniz..

Kaş'ın sahip olduğu genel hava durumu ile ilgili bilgi almak için Kaş Hava Durumu yazımızı inceleyebilirsiniz..

Kaş'ta gezilecek yerler ve yapılacak aktiviteler ile ilgili bilgi sahibi olmak için Kaş Gezilecek Yerler yazımızı inceleyebilirsiniz..

Kaş'ta tatil yaparken konaklama seçeneklerinizi de en iyi şekilde değerlendirmeniz için ovillam.comadresini ziyaret edebilirsiniz. Konforlu ve keyifli bir tatil deneyimi için sizleri bekliyoruz!

×Müşteri Temsilcileri