facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squareYoutubegoogleinstagram
Kalkanda Villa Kiralamak İçin 5 NedenKalkan'da Villa Kiralamak İçin 5 Neden22.02.2024 15:36:07

Kalkan, son yıllarda villa turizmi açısından çok popülerdir. Muhteşem doğası ve masmavi deniziyle görenleri kendisine hayran bırakmaktadır. Bu küçük kasabada yılın tüm yorgunluğunu ve stresini atabilirsiniz. Çevresinde bulunan önemli gezi durakları, plajlar, kanyonlar da bu tatilin önemli unsurlarından bazılarıdır. Peki, tatilciler neden daha çok Kalkan'da villa kiralamayı tercih etmektedir? Bu soruya 5 nedenle cevap verdik. Gelin, birlikte inceleyelim!

1. Özel Bir Tatil Deneyimi

 Kalkan'da villa kiralamak size özel bir tatil deneyimi sunar. Kendinize ait bir havuzunuz ve bahçeniz olur. Villanız, size kendi yazlığınıza gidiyormuş gibi hissettirir. Villalarımız genelde, doğa içerisinde konumlanır. Size sessiz sakin bir tatil deneyimi sunar. 

2. Mükemmel Bir Manzara

Kalkan, muhteşem bir deniz manzarasına sahiptir. Villaların çoğu deniz manzaralıdır. Yamaçlara kurulan villalar deniz manzarasını tepeden görmektedir. Panoramik deniz manzarasına sahip olan birçok villa yer almaktadır. Bu villalarımız, tatilcilerin Kalkan'ı tercih etme nedenlerinden birisidir. 

Bu arada manzara denilince aklımıza sadece deniz manzarası gelmektedir. Kalkan ve civar köylerinde birçok doğa manzaralı villalar yer almaktadır. Kalkan'ın muhteşem ve yemyeşil köylerinde yer alan bu villalar, misafirlerimize sessiz sakin, doğa ile iç içe, izole bir tatil imkanı sağlar.

3. Genişlik ve Konfor

Villalar, genellikle otellere ve apartman dairelerine göre daha geniş alanlara ve konfora sahiptirler. Villaların konforlu bir şekilde dekore edilen iç kısımlarında geniş bir salon, genellikle amerikan tarzı mutfak, geniş yatak odaları yer almaktadır. Mutfakları tam donanımlı olarak dizayn edilir. Ayrıca, birçok villanın yatak odasında jakuzi yer almaktadır. İç kısmı gibi, villaların dış kısımları da konforlu ve geniş imkanlar sunar. Villaların geniş verandaları, özel havuzları, özel bahçeleri bulunur.

4. Özel Havuzları

Kalkan'daki vilların hepsinde özel havuz mevcuttur. Havuzlar genelikle geniş ve güzel manzaralara sahiptirler. Bazı villalar panoramik deniz manzaralarına sahiptirler. Bu muhteşem manzaralı, sonsuzluk havuzlu villalarda, sosyal medyanız için muhteşem fotoğraflar çektirebilirsiniz. Bunların yanı sıra, Kalkan'daki birçok villanın havuz alanı korunaklıdır. Yani, dışarıdan havuz alanı gözükmemektedir. Böylece, özgür ve güvenli bir şekilde villanızın havuzunda vakit geçirebilirsiniz.  Özellikle, muhafazakar misafirlerimiz için bu tür korunaklı havuzlu villalar idealdir. 

5. Yerel Yaşamı Keşfetme

Küçük bir kasaba olan Kalkan, yerel yaşamı keşfetmek için harika bir yerdir. Kalkan ve civar köylerinde yer alan villaların sahipleri genellikle yerel halktır. Onlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Bu köylerde yer alan yerel ürünleri tadabilir, köy yaşantısını gözlemleyebilirsiniz. Köylerde veya Kalkan merkezde kurulan pazarlarda, yerel ürünleri, kıyafetleri, hediyelik eşyaları inceleyebilirsiniz. Ayrıca, Kalkan merkezde yer alan birçok yerel dükkandan hediyelik eşyalar ve kıyafetlere ulaşabilirsiniz.

 

×Müşteri Temsilcileri