facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squareYoutubegoogleinstagram
Gizlilik ŞartlarıGüvenlik ve Gizlilik Politikası1.01.1900

            İşbu Gizlilik Politikası, www.ovillam.com adresini ziyaret eden ve bu adres üzerinden hizmet alan tüm kullanıcıları kapsamakta olup; ziyaretçilerin firmamıza sunduğu kişisel veriler; adı soyadı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü diğer bilgiyi ifade etmektedir. ovillam.com hiçbir zaman ziyaretçilerin, kayıtlı kullanıcıların kişisel bilgilerini üçüncü şahıslara satmamaktadır. 

 

            Kullanıcıların Rezervasyon formu, iletişim formu ve / veya diğer formlar aracılığı ile bizlere sunmuş olduğunuz; telefon, elektronik posta, ad-soyad ve diğer talep edilen form bilgileri firmamız tarafından saklanmaktadır. Bu veriler, ticari maksatla herhangi bir gerçek / tüzel üçüncü şahıs ve / veya kurum / firma ile paylaşılmaz. Mevcut olarak tarafımızla paylaştığınız veriler, firmamız tarafından yapılan kampanyaları, gelişmeleri ve güncellemeleri sizlere sunmak adına ve istatistiksel çalışmalar yapmak amacıyla kullanılır.

 

           Kişisel veriler, Kiralama ve Kullanım sözleşmesi, Gizlilik Politikası şartları gereği uygun olan haller dahilinde kullanılmakta olup; uygun olan hallerin dışında kullanılmamaktadır.

 

          Ovillam.com, kişisel bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümlülüğü olarak addetmeyi, gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. ovillam.com'un gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, ovillam.com  sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, ovillam.com'un herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.Ovillam.com ile iletişime geçerek, mevcut bilgilerini değiştirmek ve / veya kullanımı hakkında gerekli izinleri kaldırmak isteyen kullanıcılar info@ovillam.com mail adresini kullanmalıdırlar. Bu adres üzerinden yapılacak taleplere istinaden, verilerin sistemden tamamen silinmesi ve / veya "ovillam.com" için kullanımının tamamen durdurulması mümkün olabilecektir. Bu tarz taleplerde, doğabilecek veri akışına bağlı müşteri / kullanıcı odaklı kesintilerden, aksaklıklardan karşı taraf / talep eden taraf sorumlu olacak olup; doğabilecek veri eksikliğine bağlı aksamalardan ovillam.com sorumlu tutulamayacaktır.

 

          Firmamız, yasal olarak belirlenmiş kaideler gereği villalarda konaklayacak olan her müşterisi için ilgili güvenlik güçlerine / kolluk kuvvetlerine villa / ev sahipleri üzerinden KİMLİK VERİ BİLDİRİMİ yapmak durumundadır. Bu nedenle, firmamızdan rezervasyon yapan tüm kullanıcılar / müşteriler bu veri bildirimi için kimliklerini beyan edeceklerini kabul etmiş sayılırlar. Beyan edilen kimlik verileri ise sadece ilgili güvenlik güçlerine / kolluk kuvvetlerine sunulmaktadır. Müşteri tarafından yanlış/eksik yapılan beyanlardan kaynaklı cezai işlemlerden firmamız sorumlu değildir. Yasal sorumluluğun dışında üçüncü şahıslarla hiç bir KİMLİK VERİSİ/BİLGİSİ PAYLAŞILMAZ!

 

          VİLLALARIMIZDAN / APARTLARIMIZDAN HERHANGİ BİRİNE REZERVASYON YAPTIRAN MÜŞTERİLER YUKARIDAKİ ŞARTLARIN TAMAMINI KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. BU ŞARTLARIN HERHANGİ BİRİNE AYKIRI DAVRANIŞ FİRMAMIZA REZERVASYONLARI TEK TARAFLI İPTAL ETME VE GERİ ÖDEME YAPMAMA HAKKI VERİR.

×Müşteri Temsilcileri